maanantai 25. kesäkuuta 2012

EURO 2012: Dream Team puolivälierät + 4 puolivälieräottelua


Gianluigi Buffon

Jordi Alba Pepe Mats Hummels Phillipp Lahm



Xabi Alonso Sami Khedira Andre Pirlo




Marco Reus Cristiano Ronaldo
Miroslav Klose



Mesut Özil
Raul Meireles
Giorgios Samaras
Fabio Coentrao
Joe Hart
Andres Iniesta
Franck Ribery



Tsekki 0-1 Portugali

Portugali lähti vahvana ennakkosuosikkina otteluun ja hallitsi peliä täysin. Tsekki ei saanut laukaustakaan maalia kohti ja täytyy sanoa että numerot olisivat voineet ola paljon pahempia. Portugali pelasi hyvin ja sai kehuja mutta minusta se oli aika keskinkertainen esitys, ei noin paljon paikkoja saa tuhlata. Cristiano Ronaldo pelasi jälleen mahtavasti ja pienellä tuurilla olisi voinut tehdä hattutempun

Tops

Cristiano Ronaldo - on noussut tyhjistä yhdeksi turnauksen parhaista pelaajista. Nytkin hieno suoritus

Raul Meireles - jakoi upeita syöttöjä Ronaldolle ja hallitsi muutenkin kekikenttää

Pepe - oli kuin muuri, Tsekki ei päässyt millään ohi

Petr Cech - erinomainen suoritus, torjui huikeasti

Flops

Tsekin passiivisuus - jälleen kerran Tsekki pärjäsi vain ensimmäisen vartin ajan,sen jälkeen katosi täysin ja hyökkäykset olivat suorastaan aneemiset

Saksa 4-2 Kreikka

Erittäin viihdyttävä ja jännittävä peli, otteluss tehtiin peräti 6 maalia. Saksa lähti selvänä ennakkosuosikkina ja hallitsi peliä. Kreikka kesti hyvin ensimmäisen puoliajan loppuun mutta Lahm iski. Kreikan taistelutahto heräsi ja se iski tasoituksen, linjat jäivät tämän jälkeen auki ja Saksa runnoi väkisin 3 maalia, Kreikka sai lopussa vielä rangaistupotkumaalin. Saksa oli selvästi parempi mutta Kreikka pelasi ihailtavan urheasti.

Tops

Miroslav Klose - sai avauspaikan Gomezin edeltä ja palkitsi luottamuksen

Mesut özil - Özil on sanonut että tarvitsee Klosen eteensä että saisi itsestään parhaimman irti ja se oli ottelun perusteella totta

Sami Khedira - huikea maali ja katkoi keskikentällä Kreikan hyökkäykset

Phillipp Lahm - mahtava maali kapteenin elkein

Mats Hummels - hyvät suoritukkset jatkuvat, omissa listoissani on tällä hetkellä turnauksen paras pelaaja

Giorgios Samaras - Boatengilla oli vaikeuksia tämän teknisesti taitavan pelaajan kanssa ja onnistui vielä iskemään tasoituksen



Espanja 2-0 Ranska

Ranskalta todella vaisu esitys ja odotin paljon enemmän. Espanajn ei tarvinnut edes yrittää täysillä voitaakseen. Ranskan selvä heikkous on puolustus ja se näkyi. Espanja otti täydellisesti hallintaansa keskikentän ja se johti voittoon. Ribery oli Ranskan ainoa uhka.

Tops

Xabi Alonso - 100 maaottelua täyteen ja millä tavalla! 2 maalia joista puskumaali oli komea. Ei antanut yhtään tilaa Ranskalle keskiekntällä.

Jordi Alba - syötti Xabin maali loistavalla keskityksellä

Franck Ribery - taisteli yksi Espanjaa vastaan, oli nopea ja aiheutti vaaratilanteita

Flops

Laurent Koscielny - surkimus ja näytti miksei kuulu avaukseen

Karim Benzema - kisojen pahimpia floppeja


Englanti 0-0 Italia

Olin 100% varma että ottelu menisi rankkareille ja niin siinä kävikin. Kun kaksi näin samanlaista joukkuetta kohtaa ja vielä puolustusvoittoiset niin se on todennäköistä. Italia kuitenkin hallitsi täysin peliä mutta en ole ikinä nähnyt minkään joukkueen hukkaavaan noin paljon paikkoja, uskomatonta. Italia näytti kylmäpäisyytensä rangaistuspotkukipailussa minä se vei vaikeasta alusta huolimatta.

Tops

Andrea Pirlo - loistavaa jälleen. Keskikenttä täysin hallussa ja hänen syöttöjään oli mahtava katsoa. Uskomaton kylmäpäisyys rankkarikilpailussa.

Joe Hart - Venyi loistavasti Italian vetojen tielle

Flops

John Terry - päästi Baloteelin jatkuvasti läpiajoihin ja oli hidas ja aiheutti vaarapaikkoja Italialle

Italian tuhlailu - uskomaton määrä paikkoja mistä Italia ei saanut ainuttakaan maalia. Noilla paikolla Italian olisi pitänyt voittaa kaksinumeroisilla luvuilla

Scott Parker - täysin hyödytön turhake keskikentällä

Danny Welbeck - pelasiko hän edes?

51 kommenttia:

  1. Dream team:
    Eipä paljon muutettavaa.On se kumma kun rupesin Klosen kohdalla ihmettelemään mutta sitten ajattelin että kukas sitten:Baros ei,postiga ei,benzema ei vitussa ,torres ei, balotelli ehkä mutta pitäisi saada myös maaleja eikä vain hienoja paikkoja, cassano ei, rooney ei , wehlbeck ei.Tässä näkyy että kyllä ne parhaat hyökkääjät taitavat tulla nykyisin Etelä-amerikasta.Toki ei Kloselta mitään pois mutta ei lazion 35v ukon pitäisi olla tässä vaiheessa kisoja paras hyökkääjä.

    Portugali-tsekki:
    Näin yksipuolista peliä ei saisi olla enään tämän tason pudotuspeleissa varsikin kun portugalikaan ei ole edes suurimpia suosikkeja.
    Täysin väsynyt esitys ja kukaan ei oikein noussut esiin.Toki cech pelasti sen mitä voi ja maalivahti yleensä on joukkueen paras näissä peleissä.Mahtavaa on myös ronaldon peli.Vaikka kaverista en henkilökohtaisesti pidä niin mukava katsoa tuollaista pallonhallintaa ja peliälyä(voi kaataa yksin espanjan jos espanjalaiset eivät laita palloja maaliin).


    Saksa-kreikka:
    Joo en katsonut joten en kommentoi mutta clipeistä ja lukemistani jutuista päätellen tämän hetken eniten valmis joukkue voittamaan kisat.Toki italiakin tulee olemaan vaikea.


    Espanja-Ranska:
    Oli tosiaan xabin peli eikä vain maalien muodossa.Iniestalta ensimmäinen vähän heikompi peli mutta kuiten sen verran laadukas kaveri että silti ei mikään floppi.Flopeista puheen ollen Ranska oli täysi paska josta benzema nousee (tai nousisi jos oli näkynyt) yli muiden HUONOUDESSA.Espanjallikan riittää vielä parannettavaa jos aikoo edes finaaliin saati mestaruuteen.


    englanti-italia:
    En tiedä näkyykö valinnassa omat seuramieltymykset mutta mielestäni Terry pelasi hyvin.Oli varmasti 15-20 kertaa pallon tiellä viimeisenä lukkona ja urheidesta myös pistee.Itse olisin jopa ehkä voinut harkita topseihin mutta ei nyt sentään floppeihin.
    Scott parker myös pois flopeista.Ei ehkä ole kaunista mutta yhtä välttämätön royn puolustustaktiikalle kuin xabi ja busquets espanjalla ja ei ainakaan möhlinyt kauheasti.
    Topeseihin voisi nostaa de rossin ja montolivon italiasta sekä (ainakin ensimmäisen puoliajan perusteella) ehkä glen johnsonin joka pelasi aiempaan tasoon nähden hyvin.Rooney floppeihin.

    VastaaPoista
  2. No siis, etkö ole muka seurannut kisoja?? Gomez on ollut mahtava ja on maailman paras hyökkääjä. Tämä oli vain puolivälierien dream team ja Klose korvasi Gomezin taktisista syistä. Että kyllä Gmez on ollut selvä ykköshyökkääjä näissä kisoissa

    Ronaldo tosiaan parantanut

    Italia hukkaili niin paljon paikkoja että eivät tule Saksaa voittamaan tuolla pelillä

    Kyllä

    Terry päästi Balotellin vaaralliseen läpiajoon 4 kertaa, muutenki Italia puski läpi hänen puoleltansa. Itse olen edelleen sitä mieltä että Parker oli täysfloppi. Minähän nimenomaan puolustan näitä näkymättömiä sankareja mutta ei Parker tee mitään, ei näkyvää, eikä näkymätöntä. Montolivon tosiaan olisi voinut laittaa topseihin

    VastaaPoista
  3. Siis tarkotinkin juuri tätä dream teamia ja olen tosiaan samaa mieltä että gomez on ykköspyssy.Klosen ei mielestäni kuuluisi(eikä edelleenkään mitään häntä vastaan ihmettelen vain) olla PUOLIVÄLIERIEN paras hyökkääjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisätään vielä että ei gomez kyllä maailman paras ole,mutta näiden kisojen kyllä.
      Ja kyllä olen seurannut kisoja 2peliä lukuunottamatta.

      Poista
    2. No ei iän puolelta kylläkään. Benzema ja Balotelli ovat mielestäni flopanneet, Balotelli vähän ja Benzema paljon. Torres on niin surkea ettei pääse kentälle. No eipä siinä jää kuin Klose puoliväliereistä

      Poista
    3. Mielipideasia, mielestäni Gomez on paras. En nyt tiedä, kun mietin niin ei parempaa hyökkääjää tule mieleen ( siis aitoa kärkipelaajaa)

      Poista
  4. Eipä ole tuoho paljon taas lisättävää ole vaa samat nimet pyöri omissaki listoissa.Ehkä Hart olis voinu maalis olla mut toisaalt kyllähä Englanti tietysti hävis nii ehkä se Buffon sinne kuuluu:) Tota Ronaldon peliä kyl ollu ilo kattoo.Mies jotenki Hollanti pelin alussa näytti jo paljon rennomalta ja hyvällä tavalla itsevarmalta verrattuna kahtee ekaa peliin ja siitähä se sit lähti.Liekkö sitte pojan 2v synttärit saanu tajumaa et se on vaa jalkapalloa ei mitää elämää suurempaa,mene ja tiedä mut innolla tulevia pelejä odotan:) Muutenki portugalin joukkue ollu todella positiivinen yllätys.Ei toki mitää parasta tsekkiä vastaa mut ei siihe tarvinnutkaa.Ja luulatavasti joukkuueelle sopii paremmi ku ei tarvii itse hallita palloa vaa iskeä vastahyökkäyksillä.Ja se tekee Espanja pelistä todella mielenkiintoisen.Omasta mielestäni Espanjan peli ei ole nyt ollut sitä mitä oli viime kisoissa.Kyllähä he palloa hallitsevat ja pyörittävät peliä,mut jotai siit puuttuu.Ja sen huomaa pelaajistaki jotka tehnyt jo yllättävän paljon pikkuvirheitä.ainakin huonoja syöttöjä tullut yllättävän paljon.Ja ei siihe enää varaa ole Portugalia vastaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ronaldo on nykyään paljon nöyrempi kentällä, itse näkisin sen syynä vireeseen. Portugali on tosiaan vastahyökkäsjoukkue ja Espanja saa olla varuillaan.

      Poista
  5. niin no mikä sit lasketaan kärkipelaajaksi/hyökkääjäksi.
    Jos lähdetään siitä että hyökkääjän tehtävä on tehdä maaleja niin ei varmasti tarvitse sanoa kuka on paras (ja ku toinen).
    Jos taas pelata boxissa niin esim. Aguero on parempi kuin gomez.
    Jos taas odotella paitsion rajoilla pystysyöttöjä niin siihen listaan löytyy todella monta nimeä joita mielestäni mahdoton järjestää(mielipidikysymys).
    Minun oma mielipide on se että hyökkääjä tekee maalit ja puolustajat estävät ne ja tässä tapauksessa Messi on maailman paras hyökkääjä ja myös pelaaja myös ronaldo on monta astetta gomezin edellä koska nämä ovat niitä kavereita jotka pystyvät ratkaisemaan pelit yksin ja (sori vaan) gomez ei siihen pysty.

    Itse asiassa kun mietin niin minun mielestäni Ronaldo on näiden kisojen paras hyökkääjä jos ajattelen minun ajattelumallilla.
    Mutta mielidekysymyksiä/pelitapaajattelu kysymyksiä toki,koska jos ajatellaan että barca/espanja on jalkapallon edelläkävijä ja tulevaisuus niin TÄYSIN puhtaita hyökkääjiä tyyliin pippo inzaghi ei enään välttämättä tarvita.

    VastaaPoista
  6. Suosit Hummelsia. Ei se tällä kertaa ollut kierroksen parhaiden toppareiden joukossa. Kreikka teki oman maalintekoennätyksensä näissä kisoissa. Oli 3 joukkuetta eli 6 topparia jotka pelasivat nollapelin tällä kierroksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terry oli oikea floppi, Lescott oli myös ongelmissa. Italian puolustajat eivät joutuneet mitään tekemään ja en edes muista kuka Portugalin toinen toppari oli koska tämä ei palloon koskenut. Ehkä joku Espanjasta olisi voinut laittaa tähän mutta olen silti sitä mieltä että Hummels avaukseen.

      Poista
  7. No ei tosiaan voi nostaa Hummelsia toppeihin jos Kreikka tekee 2 maalia.
    Terrystä sen verran ettei oikein kuulu enää nykyfudikseen jossa pakkienkin pitää osata pelata palloa. On ainoastaa hyvä peruspakki. Siivoaa pallon boksista ja on vetojen edessä. Mutta näkihän tuon jos mies joutui syöttämään 5metriä pidemmän syötön, ei mennyt omille.
    Parkerista voi olla samaa mieltä, toisaalta eräs MV kehui Parkeria maailman parhaaksi keskikenttämieheksi;)
    Rooneyn piti olla se Englannin pelastaja ja kisojen yksi kovimmista pelaajista.. Oli pallossa, muttei saanut oikein mitään aikaan. Mielestäni tästä voi osin syyttää Englannin surkeaa keskikenttää(no Gerrard on ihan ok, mutta ei yksi ok pelaaja riitä). Ei vaan yksinkertaisesti tullut laatupalloa Rooneylle, pois lukien muutamaa hyvää pääpalloa, jotka VÄENÖ puppeloi.
    Pepe yllättänyt ainakin mut aivan täysin. Ottaa kyllä joka pääpallon ja on vahva 1v1 tilanteissa. Ihan top-kamaa pakkiosastolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hummels ei ollut osallisena kumpaakaan maaliin, pelasi tavallista korkeammalla ja esti Kreikan hyökkäyksiä. Terry ei tosiaan muuta osaa, yliarvostetuin pelaaja. MV:n jutuista tuo ei ollut edes pahin vaikka osoittaakin uskomatonta typeryyyttä väittää tuollaista. Rooney hehkutettiin liikaa eikä pystynyt vastaamaan odotuksia. Tosin, kuten sanoit, tuo Englannin surkea keskikenttä on syynä. Pepe tosiaan yllättänyt

      Poista
    2. Nnoo ehkä se on sitten koko saksan linja joka oli "huono" kreikkaa vastaan.
      Mites tämän illan matsi?
      Espanja vie joko 1-0 tai sitten päättyy 1-1 ja ja.. Sitten on kyllä ihan auki. No jos espanja veis rutiinilla jatkoajan ja matsi päättyy 2-1.

      Poista
    3. Minä toivosin Portugalin voittoa mut kyl se taitaa 2-0 tai 2-1 Espanjalle mennä.Mielenkiintoista nähdä mite Espanjan puolustus pärjää ku ei sitä oikei näissä kisoissa ole oikei kukaa kunnolla päässy painostaa ja kokeilee,Mut Portugali on nii hyvä ja nopea vastaisku joukkue et varmasti Useamman hyvä paikan saa.Kaikinpuolin jännä matsi tulos.

      Poista
    4. Itse veikkasin että 1-3 mutta aika lailla toisin kävi. 0-0 pelit yleensä mieletään tylsiksi mutta tämä oli tosi hyvä peli, maalit vain jäivät puuttumaan.

      Poista
  8. Muuten, tämä uusi blogi tyyli ei ole minun ideani vaan google on säheltänyt jälleen.

    VastaaPoista
  9. Onpa jännä peli toi Espanja-portugali:) kävi mite vaa nii pisteet jo nyt Portugalille ku noi pystyny vastaa laittamaa ja Espanjan peliä sekoittamaa.Ja viel hienolla tyylillä et pelataa rohkeasti eikä sitä bussia parkkii ajeta sinne 16 eteen:) Nani oikeestaa ainut pettymys ollu Portugalin joukkuues.Ei oo niit hienoja oivalluksia tullu ku aiemmis peleis.Ronaldo taas hyvä ollu vaik maalit puuttuuki nii on kuitenki tilanteit saanu ja tehny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kyl tietysti Pepe on suuressa roolissa ollu et Portugali rankkareil asti pääsi.Ja muutenki portugalin puolustus nousi isoon rooliin sit ku Espanjan lopullise hallinnan otti ja Portugali odotti vaa vastahyökkäystä.Jännä nähä mite käy.Tuntuu et Casillas ottaa Ronaldon rankkarin..

      Poista
    2. Joo, jännä peli tosiaan. Hienoa että Portugali uskalsi hyökätä ja oisivat ansainneet finaaliin siinä missä Espanjakin. Nani oli tosiaan huono mutta niin oli myös viime pelissä. Ihme että keikkuu tuolla vielä. Parempiakin löytyisi. Ja Pepe oli tänään jälleen mahtava, parantanut huimasti peliään.

      Poista
    3. Nojoo Portugali puolusti mahtavasti varsinkin alussa. Espanjan vapareissa ja heitoissa oli monesti jopa viisi Portgalin ukkoa ihan lähituntumassa niin syöttömylly ei lähtenyt millään käyntiin, kun ei voitu antaa lyhyttä helppoa. Kyllähän ne lopulta väsy, eihän tuota kukaan jaksa.
      Alba pitkälti pelasi Nanin pimentoon. Yllättänyt kyllä minut täysin, miten pirteä pelaaja on. Pelaa huikeasti Iniestan kanssa yhteen ja kaikki vaarallisimmat tilanteet taisi tulla siltä laidalta.
      Ronaldo pelasi hyvin, muttei riittävän. Puppeloi edelleen kaikki vaparit ampumalla ne taivaan tuuliin.
      Portugalin paikka oli tokan halffin lopussa, 4v2 ylivoimahyökkäys. Ronaldo ronaldo...

      Poista
    4. Espanja tiesi että Portugali väsyisi ennen pitkää ja siksi saikin viimeisellä 15 minuutilla paljon hyviä paikkoja. Oli kuitenkin riskipeliä jatkaa samalla linjalla koska eivät saanneet maalia ja joutuivat rankkareille. Luottivat omaan tekemiseensä eli tiki takaan ja jatkoivat, olisivat voinneet muuttaa pelityyliä mutta ei. Tuuri pelasti tällä kertaa. Kyllä Espanjan pitäisi muitakin pelitapoja opetella

      Poista
    5. No joo niihä se on vaik ei pitäs yhdest miehest jatkopaikan kiinni olla, nii kuitenki ne katseet kääntyy siihe supertähden maineessa olevaa pelaajaa .Ja oikees oot et ei se iha tarpeeks hyvi pelannu,ku se maali jäi puuttuu..Mut no nyt kävi noin ja parempi finaaliin. Ja mitä Espanjaan tulee nii oli yllättävänki hermostunutta eilen välillä ja iha sama kumpi finaalis tulee vastaa nii ei tolla pelillä mestaruutta voita vaa parannusta pitää tulla paljon.Jotenki tuntuu et Espanja on jo vähä oman taktiikanssa"vanki".Kyllähä se parhaimillaa aika maagista se peli on mut ku toine keinot löytää sen syöttöpelin sotkemiseen nii yllättävän nopeasti tulee hermostuneisuutta ja ongelmia.Toki taitotaso on nii korkealla että varmasti jotai vaihtoehto ratkaisuja finaaliin nähdään.

      Poista
    6. Hitto ku hitaasti välillä toimii tää nii ei muiden kommenteja päivitä nii tulee joskus samoja asioita eri muodossa sanottua mitä muutki:) hito google ku meni sotkemaa.

      Poista
    7. Barcelonan kohdalla on sama juttu, jos niitä vastaan bussipuolustaa ei ne saa mitään aikaan koska ei ne vetele kaukaa. Finaalissa tulee tiukka paikka koska Saksalla( uskon aika vahvasti että Saksa menee finaaliin) on mahtava hyökkäyskalusto ja keskikenttä pn tosi kova joka voisi sotkea Espanjan pallonsiirtelyä.

      Joo, google on välillä ärsyttävän sekava

      Poista
    8. Ja ei pidä unohtaa taitavia ja nopeita puolustajia jotka taitaa myös fyysisen pelin ja jotka kyllä saa loistavasti tukea tuolta mainitsemaltasi keskikentältä nii ei siin paljon tilaa ja aikaa jää.Sillo Espanjalla ei olis siihe hermoiluun tai harhasyttöihin varaa mitä eilenki välillä tuli.Toisaalta taas Espanjan puolustajien heikkous tulee varmasti hyvin esille Saksaa vastaa.Tosiasiaha on et vaik Espanja ei ole pudotus peleissä maalia päästäny kuuteen vuoteen nii ei ne pakit siin oman pään pelaamises aina iha erityisen vakuuttavia ole ollu ku rupeaa vähä enemmän painetta tulemaa.En muista oliko näin aiemminpina vuosina vaa nyt ainaki huomattavia Ongelmia välillä ollu.Tiiä sit mite Puyolin poissa olo näkyy..

      Poista
    9. Ramos on ollut hyvä, Pique haparoi aika lailla, Alba hyökkää liikaa ja Arbeloa ei ole nyt niin erinomainen. Espanjan selvä heikkous on puolustus ja tällä hetkellä myös hyökkäys. Keskikenttä on mahtava, kun se pimennetään niin Espanja on lyöty

      Poista
    10. Mikä hyökkäys? Eihä noilla ees ole hyökkäystä:D

      Poista
    11. Ei vaa tosiaa tuon keskikentän mukana Espanjan joukkue elää ja kuolee se on selvä.En tiedä huomasko muut vai kuvittelenko vaa mut Xavi oli eilen ku varjo normaalistaa.

      Poista
    12. Hahahaha aivan totta :)))

      Xavi oli tosiaan näkymätön. En tiedä miksi vaihdettiin, sen takia että ei pelannut hyvin vai sen takia että on väsynyt pitkän kauden jälkeen?

      Poista
    13. Ramos menee jo melkein sinne telaketjuosastolle. Pelaa hemmetin kovaa. Mutta on myös pallollisesti todella hyvä. Oikein unelmapakki.
      Pique haparoi ehkä eniten korkeissa palloissa ja pallollisena ollut aika kuutamolla välillä. Pelasi kuitenkin eilen Ronaldon pimentoon. Ronaldo sai vain yhden keskityksen lähtemään koko matsissa, jos muistan oikein.

      Edelleenkin Saksa päästi 2 maalia Kreikkaa vastaan, eli ei niilläkään kannata puhua mistään huippu puolustuksesta. Siihen vielä päälle se että Özil ja Schwein on ollut vaisuja, niin niin... Jännä peli tänään.
      Itsehän en pidä Schweiniä juuri minään, katotaan mitä saa aikaan.

      Ja mitä tulee tuohon bussipuolustukseen ja kaukovetoihin. Siitä on aika hemmetin vaikee vetää palloo läpi kun joka ukko kirmaa boksissa pallon eteen. Siihen kun lisätään vielä se että laukojaa päästään jollain tapaa häiritsemään niin ei sieltä sitä unelmavetoa pääse kuitenkaan laittamaan.
      Saiko Bayernikaan yhtään maalia kaukovedoilla Chelskiä vastaan, no ei.

      Poista
    14. Pelaa kovaa mutta on erinomainen. Ollut jo pitkään maailman parhaimpia puolustajia mutta nyt on nostanut tasoaan kuvaansa jälleen.

      Saksa pelasi vähän huonomman pelin, pystyvät parempaan ja näyttävät sen tänään. Saksa teki vain 2 virhettä puolustuksessa ja molemmista tuli maali. Kreikka on ehkä maailman tehokkain joukkue. Se ei saa paljonkaan paikkoja mutta se käyttää ne. Saksan linja kestää varmasti Italiaa ja Espanjaa vastaan. Myös se että Saksa piti niin paljon palloa Kreikan puolella sai puolustajat herpaantumaan.

      Olikin outoa että Bayern ei vedellyt kaukaa. Chelsea tiesi että Bayern pystyisi siihen joten se nosti vähän bussiaan eteenpäin

      Poista
    15. Eihä se tietenkää helppoa ole se vedon aikaa saaminen jos paikat hyvi peitetää mut kyl siinä olis ollu Barcelonal sillo Chelseaa vastaa monta paikkaa vetää jo mut haettii vielä yhtä syöttöä..Ja siis en oo mikää Barcelona anti-fani vaa toivoin et Chelsea olis kaatunu.Siks oliki nii turhauttavaa katsoa et väkisin päätä seinää puskeevat eikä mitää muuta voi yrittää:) Itekki kyl ihmettelin Bayern pelissä vetojen vähyyttä,mut olisiko siin ollu se vastaiskun pelkoki mukana epäonnistunee vedon jälkee nii kova et etittii sitä varmaa paikkaa.Ku tiedossa varmasti oli mite Chelsea iskee vastaa ja millä prosentilla niistä rankaisi..Mut joo ne pelit on jo historiaa:) Ramos on minut iha yllättäny mite hyvä on ollu.En ole Realin pelejä nii tarkkaa seurannu ja luullu et mies on parempi laita puolustajana kuin topparina mut hyvinhä tuo onnistuu:)

      Poista
    16. Joo, Bayern haki enemmän sitä että tunkeudutaan boxiin ja pidetään palloa, voi ollakkin että juuri tuon Chelsean vastahyökkäys uhan takia.

      Poista
  10. Ei espanja lähde muuttamaan pelityyliään kuin pakon edessä.
    Olisikin mielenkiintoista nähdä (ensimmäistä kertaa pudotupeleissä 6vuoteen) että vastustaja tekisikin (johto) maalin vaikka nyt 30m kohdalla niin miten kauan espanja jauhaisi tiki takaa.Jos loppuun asti ja tulosta ei syntyisi niin sitten olisi mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu.
    Toisaalta niin kauan kun oma pää pysyy puhtaana ja on tollasia rankkarivetäjiä+maailman paras veskari niin voi pelata ihan rauhassa sitä omaa peliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin että Espanja jatkaisi samalla linjalla vaikka vastustaja tekisi maalin, sen verran paljon luottavat omaan peliinsä. Toivotaan että finaalissa joko Italia tai Saksa iskisi ekana, jälkimmäisen kohdalla uskon vahvasti että näin voi tapahtua. Italia tuhri niin paljon paikkoja Englantia vastaan että se olisi suupala Espanjalle finaalissa

      Poista
  11. jaa saksa kusessa :DDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pian Saksa herää, Kroos oli virhe laittaa laidalle, joku nopeampi sinne tulee esim. Götze,Muller tai Reus.

      Poista
  12. Kävi aika nöyrästi. Hummels sekoili ekan maalin, olihan siinä Boateng myös aika kuutamolla. Samaten Badstuber, kattelee vaa että pallo tulee pitäskö tehä jotai. Noh ei tarvinnu ku Balotelli tuli ja pisti "pullan uuniin".
    Toinen maali, missä puolustus? Lahm alimpana, muut seilaa jossain keskiviivalla. Vaikka olikin kulman jälkitilanne niin eihän noin voi pelata, koska italiakin nosti aika hitaasti...
    Sitten kihahtikin aika pirun komeasti. Balotelli hukkasi samanlaisen paikan Englantia vastaan, ei hukannut enää.
    Pirlo taas huikea, kuten koko Italian joukkue. Espanjalla tulee tiukkaa, saa nähdä.
    Schweinsteiger muistetaan lähinnä syötöstä jolla kokeili pelata Italian miehen läpi. Taisinkin mainita, etten pidä häntä minään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainiin, olihan Italialla paikka laittaa taululle jotain 6-0. Voi sitä avopaikkojen määrää...

      Poista
    2. Kieltämät oli paikkoja iha tuhlattavaksiki asti varsinki se Di Natalen paikka,ja vaik ei nyt menny ku kaks nii kyllähä se Italialle hyvää lupaa ku saa hyvi paikkoja rakenneltua.Ja sai alusta asti eikä pelkästää sillo ku Saksa vaa hyökkäs. Yks mikä
      Pitää nostaa esiin oli kyllä Thiago Mottan kentälle tulo,Minä en tiedä mitä se mies teki,mut se tuli toise puoliajan alussa ku Saksa paino päälle ja yhtäkkiä Italian peli rauhottu iha silmissä ja näytti et ei mitää hätää enää ole.En tiedä johtuko se et sai keskikentälle lisää taitoa vaa antoiko se henkisen piristeen ja itseluottamus ruiskeen mut aika nappi vaihto siihe väliin jolloi Saksa olis voinu pelin viel kääntää..Ja toine mikä jäi mieleen nii ei ollu epäselvää kumpi oli eilen Super Mario..itse asias piti pelin jälkee miettiä oliko Gomez ees alussa kentällä nii näkymätön oli..Reus oli kyl Saksalta tosi pirtee ja pelas hyvi,Tulevaisuude suuria nimiä.Samoin Özil oli iha omalla tasollaa

      Poista
    3. Hummels ja Boateng olivat tosiaan aika kuutamolla, surkea esitys Saksalta. Ehkä Saksa oli vähän ylimielinen ennen ottelua ja ajatteli tätä helppona pelinä. Schweinsteiger on loistava pelimies mutta on pelannut kisat loukkaantuneena, turha häntä on syyttää tästä.

      Italia tosiaan jatkoi paikkojen tuhrimista.

      Mottan tulon jälkeen Saksan oli vaikea päästä boxin sisälle. Gomez on aina näkymätön, se kuuluu hänen tyyliinsä. Tämä Saksa on nuori ja kokemattomuus näkyi, turha nyt mollata täysin Saksaa, sitä paitsi perinne jatkui, Saksa ei voita Italiaa.

      Poista
    4. Eihän se saksaa tyydyta mut välieräpaikka on kuitenkin +suoritus.
      Saksalle sattu vaan se huono peli tähän kohtaan+balotelli sattu oleen huikeen(tuskin on finaalissa)(toivottavasti on niin saadaan jopa jännnä peli))

      Poista
    5. totta, pettymys odotuksiin katsoen mutta silti taas top4. Miksi balotellin piti innostua juuri saksa ottelussa, huono tuuri

      Poista
    6. En mie ainaka mollannut:) Saksan voittoa itsekki toivoin mut ku kävi noin nii pitää jakaa Italialle siit tunnustusta.Oli se kuitenki parempi..Vielä nyt..Mut niinku sanoit nii Saksalla on nuori joukkue ja jos asiasta etsii hyviä puolia niin kyllähä tällänen myös kasvattaa henkisesti tulevaisuutta varte ja luultavasti jo MM kisoissa nähdään yhtä taitava mutta henkisesti paljon vahvempi joukkue,jolla on mahdollisuudet mihi vaa. Tuosta Balotellista nii siin on vaa sellanen pelaaja jota ei voi hetkeksikää unohtaa,vaik mite varjojen mailla vaeltelee nii toisessa pelissä ln äkkiä kentän paras..

      Poista
  13. Mitä finaaliin tulee nii ei se Espanjalle mikää läpihuuto juttu ole.Ja kaikki paineet ja odotukset on heidä niskassa.Ja varmasti kummittelee vähä mielessä että ei se peli kuitenkaa nii dominoivaa ja täydellistä ole ollu mitä varmasti moni odotti ja uskon et italia pistää kyl ahtaalle Espanjan jos ei jopa voita..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espanja jauhaa Italian syöttöpelillään täysin, tuskin saa mitään aikaan. Balotelli heräsi vaan tähän peliin mutta todennäköisesti katoaa Espanjaa vastaan. Espanjan taitotaso on niin ylivertainen

      Poista
  14. Tuleeko välieristä raporttia ja Dream Team, jossa ei ole Hummelsia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välierästä ei tule raporttia koska aiheesta on keskusteltu tarpeeksi tässä, Dream Team tulee ja ilman Hummelsia. Finaalista tulee ennakko huomenna

      Poista
  15. Espanjalta puuttuu vielä se oikeasti hyvä peli näissä kisoissa ja jos se tulee finaalissa niin voi olla aika armottomat lukemat taululla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tollasta niiden peli on aina, ei ne mitään muuta tee. Ne voittaa aina 1-0 tai jotain sellaista.

      Poista