perjantai 15. kesäkuuta 2012

EURO 2012: Lohko C ( 2 kierros)

Italia 1-1 Kroatia

Peli joka tulisi ratkaisemaan kakkospaikan. Näin oletettiin ennen kisoja, sanottiin että molemmat häviävät varmasti Espanjalle ja voittavat varmasti Irlannin. Mennessä viimeiselle kierokselle on vielä mahdollista että molemmat menevät jatkoon. Kroatia onnistui saamaan arvokkaan pisteensä.

Ensimmäinen puoliaika oli täyttä Italian hallintaa. Balotelli pääsi kokeilemaan heti alussa, ilman tulosta kuitenkin. Italia vyörytti ja sai paikkoja mutta viimeistely oli huonoa. Puoliajan loppupuolella Italia saa vapaapotkun ja sitä menee antamaan Pirlo. Tämä kokenut keskikenttäpelaaja antaa huikean vapaapotkun mikä kiertää kauniisti maaliin. Italia menee ansaitusti johtoon.

Toinen puoliaika menee tasaisesti ja Kroatia on päässyt mukaan peliin. Peli on todella viihdyttävä ja jännittävä kun Kroatia yrittää saalistaa tasoitusta. Ja sieltä se tuleekin, Mandzukic niittaa pallon maaliin Chiellinin virheestä. Se oli hänen kolmas maalinsa näissä kisoissa. Peli jatkuu tasaisesti ja paikkoja satelee molemmille. Lopussa nähdään paha tuomarivirhe. Di Natale on pääsemässä läpiajoon mutta linjatuomari nostaa lipun. Hidastuksesta näkee selvästi että se ei ollut paitsio. Ei ole ensimmäinen kerta kun Howard Webbin ottelussa tapahtuu tällaista. Peli päättyy lopulta pistejakoon.

Tops

Andrea Pirlo - Ja mies jatkaa mahtavia otteitaan, peliäly on yhä huippuluokkaa ja maali oli upea.

Mario Madzukic - Kolmas maali ja taistelee yhä maalipörssin voitosta. Oli koko ajan uhka Italian puolustukselle.

Stipe Pletikosa - Teki loistavia torjuntoja, mm.Marchision tupla torjunta

Flops

Giorgio Chiellini - Oli aivan sekaisin puolustuksessa ja aiheutti maalin Kroatialle

Mario Balotelli - Huonot otteet jatkuvat, ei olisi yllätys nähdä hänet vaihdossa jatkossa.

Espanja 4-0 Irlanti

No, eiköhän kaikki tiedä tämän pelin ennakkoasetelmat, ne toteutuivat täysin

Koko peli oli täyttä Espanjan hallintaa ja kun mietin en muista noin huonoa joukkuetta kuin Irlanti pitkään aikaan EM-kisoissa. Joukkue oli umpisurkea ja näyttivät amatööreiltä. Espanja sai koko ajan paikkoja ja Irlanti voi olla tyytyväinen tulokseen, se nimittäin olisi voinut olla paljon pahempi. David Silva sai 2 syöttöä ja yhden maalin. Torres heräsi ja teki 2 maalia. Myös Iniesta-Xavi akseli raastoi Irlantia. Fabregas tuli vaihdosta ja iski neljännen maalin

Tops

Fernando Torres - 2 maalia, toki Irlantia vastaan mutta silti. Toivotaan että heräisi nyt.

David Silva - Loistava esitys, hallitsi peliä täysin.

Shay Given - Ainoa syy miksei lukemat olleet pahemmat, loistavia torjuntoja

Andres Iniesta - Oli koko ajan pallossa kiinni ja antoi loistavia syöttöjä

Flops

Irlannin joukkue - Amatöörijoukkue



13 kommenttia:

  1. Irlanti tosiaan oli aika pulassa, tuskin meno muuttuu Italiaa vastaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvästi heikoin joukkue näissä kisoissa

      Poista
    2. Saa wikipediasta kivasti lukea noita optioita jatkopaikkojen suhteen...
      http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_Group_C

      Poista
    3. Noita on hyvä lukea ennen viimeistä kierrosta

      Poista
  2. Millo raporttia ruotsi-Englanti pelistä.?Oli kuitenki yllättävän viihdyttävä matsi Englannin peliksi.Ja nosti omissa papereissa englannin Mahdollisesti kisojen yllättäjäksi vaikka pelissä liikaa virheitä vielä tuleekin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut nettiyhteyttä eilen joten tänään tulee

      Poista
  3. Englanti on Kurajoukkue joka voitti ottelunsa, joten odotan mielenkiinnolla artikkelia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tulee, mutta ilman laseja, englanti pelasi hyvin hyökkäyksessä

      Poista
    2. Kyllä tulee, mutta ilman laseja, englanti pelasi hyvin hyökkäyksessä

      Poista
  4. Kirjotteleha pian myös eilisesist A lohkon kamppailuist.Vaik tietysti ku pelit samaa aikaa tuli nii en tiiä kumpaa kerkisit enemmän kattoo:) Mite muute onko kellää tietoa et pelataanko noi lohkojen viimesen kierroksen pelit yhtäaikaa sen takia et ei pysty joukkueet taktikoimaan toise ottelun tulosten perusteella? Vaik mukava olis matsit kokonaa kattoo nii kieltämät kyllähä toi jännitystä lisää ku tiukka tilanne lohkossa nii samaa aikaa kahden pelin tuloksia jännätä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pian kirjoitan. Katsoin kreikan pelin tietenkin. Pelit pelataan samaan aikaan juuri sen takia ettei joukkueet taktikoisi.

      Poista
  5. Irlannin esitykset antavat myös valoa Suomen kaltaiselle jalkapallomaalle. Espanjaa vastaan ottelun mittasuhteet olivat luokkkaa Barca - Bangor City hyvällä maalivahdilla. Tunnustukset kuitenkin kannattajille jotka ovat euroopan parhaimmistoa.

    Kroatia loistava nippu ja FIFA ranking ei ole sattumaa. Repii kaiken irti keskinkertaisesta materiaalista ja pelaajat nousevat isoon rooliin silloin kun tarvitaan ( Madzukic/Pletikosa esimerkkeinä). Pirlo on Italian grand old man ja näyttää miksi edelleen pelinrakentajien aatelia, jättänyt kisoissa esimerkiksi Sneijderin täysin varjoihin.

    Espanjan peli ei ole vielä joutunut todelliseen testiin mutta näyttää miksi on kisojen suurin suosikki Saksan ohella. Keskikentällä silkkaa dominointia ja tähän asti näyttänyt että maalintekovoimaa riittää mitä ennen kisoja epäiltiin. Torres pelasi loistavasti, mutta muistetaan että vastassa oli Irlanti. Llorenten sisäänajoa odottelen innolla, köyhän miehen Gomez joka oli syy miksi Bilbao pelasi Eurooppaliigan finaalissa, näyttänyt että timantinkova pelaaja boxissa joten toivoisin että hänelle annettaisiin mahdollisuus

    VastaaPoista